Seleccioneu l’idioma:

Veïns i veïnes de Trinitat Nova, amics del Districte de Nou Barris i ciutadans de Barcelona.

Aquesta pàgina que us presentem, va més enllà d’una eina tecnològica, més que necessitat per obtenir visibilitat.

Aquesta pàgina, és el reflex del treball de molts veïns i veïnes, de tècnics comunitaris, de tècnics de territori i d’una potent necessitat de democratitzar l’ informació.

Creiem en la transformació dels nostres barris i ens sabem protagonistes dels mateixos, com l’han de ser les administracions i les entitats que comparteixen el territori.

Us convidem a observar amb una visió critica i transformadora, aquest, és el vostre espai.

Powered by Cincopa WordPress plugin

Ja està disponible el darrer número de la Revista LaTrini (39) Ja tenim les fotos de la festa Major,a la secció Festa Major 2010 (dintre d’activitats i participació)  Si voleu aportar amb fotos només heu de enviar-nos-les. Podeu adreçar les reclamacions de les noves vivendes a través d’aquest enllaç. Voleu demanar hora al CAP? Pulseu aquí

______________________________

  • “Sí al dret humà a l’aigua i sanejament”: La societat civil espanyola insta el govern a que mantingui el seu compromís perquè l’accés a l’aigua i al sanejament sigui considerat un dret humà per l’Assemblea General de Nacions Unides.

  • Idiomes: a través de les eines que ens ofereix actualment google, podem traduir aquesta pàgina a diversos idiomes, només hem de clicar a l’inici de la pagina i seleccionar entre els 3 disponibles, català, català i euskera . Igualment independentment de l’idioma seleccionat podremos elegir qualsevol altre idioma a través de les opcions del menu que ens sortirà.